Nieuwbouw

Graaf Boudewijn IX verkaveling

Graaf Boudewijn IX-laan
8500 KORTRIJK

Een kleinschalig project van 4 gezinswoningen in een jonge moderne architectuur. De woningen genieten van een centrale ligging en leuke zonnige tuintjes.

Maïté

Weststraat 28
8770 INGELMUNSTER

In volle centrum worden in deze kleinschalige residentie 4 appartementen gepresenteerd. Met oog voor licht en ruimte kunnen deze appartementen genieten van een kwalitatieve invulling, gecombineerd met schitterende terrassen zijn dit op en top woonappartementen.

Residentie Portalo, op en top luxe in het hart van de stad.

Stationsstraat 2
8500 KORTRIJK

! OPENDEUR ! Elke zaterdag tussen 11u - 12u! Residentie Portalo is thuiskomen in de stad. Een uitzonderlijke ligging en een doordachte invulling resulteert in een hoog kwalitatief woonproject met aangename terrassen. Achteraan zijn voldoende staanplaatsen voorzien. Het gebouw is onderkelderd en voorziet in privatieve bergingen.

Hovingen II

Menenstraat 116
8560 WEVELGEM

Residentie Hovingen II is een kleinschalige en vrijstaande residentie die bestaat uit 10 entiteiten. De residentie biedt een mix van 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen. De bruikbare vloeroppervlaktes variëren tussen 60 m² en 116 m². Alle units beschikken over ruime zonneterrassen, allen met middag- en of avondzon. Bovengronds worden een beperkt aantal autostaanplaatsen voorzien, ondergronds zijn er staanplaatsen met afzonderlijke bergingen en een ruime fietsenstalling. Het project geniet een m...

De Leie

Twee-Bruggenstraat 19
8530 Harelbeke

Wonen bij het water. Op wandelafstand van het centrum staat dit schitterende nieuwbouwproject garant voor comfortabel wonen. De nieuwe Leie is volop in ontwikkeling, als toekomstige bewoner zal u ten volle kunnen geniet van het dit uitzonderlijk panorama. Dit project is volledig onderkelderd met bergingen en staanplaatsen.